Ahmet Türk'e saldırı

HABER MERKEZİ - Samsun’da Kürt siyasi aktörlerinden en yaşlısı ve Kürt halkının nazarında çok büyük ve anlamlı bir yeri olan Ahmet Türk'ün yumruklanarak kan revan içerisinde bırakılması sabır taşlarını çatlatacak cinsten bir davranıştır.

Kürt halkı için Ahmet Türk çoktan birey olmaktan çıkmış Kürtlerin yasal siyasal alanda en zirvedeki iradesi ve temsili anlamına gelmektedir. Böylesi ileri bir düzeyi temsil eden bir şahsiyetin canlı yayın tarzda darp edilip dövülmesi oldukça farklı sonuçlara götürebilecek bir içeriğe sahiptir.

Bu yumruk bir bireye değil, bireyin şahsında bir halkın suratına atılmıştır. 90’lı yıllarda savaşın en amansız döneminde dahi bu tür olaylar yaşanmazken, AKP iktidarı döneminde yaşamın her alanında neredeyse her gün Kürt halkına saldırılar gerçekleştirilmekte ve bunlar iktidar tarafından normalize edilmeye çalışılmaktadır. 2002 yılından bu yana başta çocukların öldürülmesi olmak üzere Kürt halkına tarihinde tanık olmadığı biçimde yönelimler gerçekleştirilmektedir.

Bütün bunların yanında Kürtler için savaş ve barış gerekçesi olan PKK lideri Abdullah Öcalan'a yönelik 2002'den beri AKP iktidarınca kabul edilemeyecek yönelimlerde bulunulmuş ve devamının da gelebileceğini Öcalan bizzat hatırlatmak gereğini duymaktadır. Öcalan, zehir verilmiş, saçları kazınmış, fiziki müdahaleye maruz kalmış ve en son kuyu benzeri bir yere konularak adeta saniye saniye öldürülmek istenmektedir.

Bütün bunlar AKP ve Erdoğan iktidarı sorumluluğunda gerçekleşen olaylar olarak karşımıza çıkmaktadır. Kimse bu yaşananları gerekçelendiremez ve Kürtlerin bunları kanıksamasını bekleyemez. Kürtler için sabrın sonuna gelindiği görülmelidir.

Eğer Kürtler sessiz ve vakur duruyorlarsa bu korkak ya da çaresiz olduklarından değildir. Kürtlerinde zamanı gelecektir ve bu zaman eli kulağındadır. Kürt halkı ve onun siyasi önderliği bu gidişatı sineye çekecek değildir. Halkın siyasal liderlerini hukukun ırzına geçerek siyaset dışına atan sistem bununla yetinmeyip bir de Kürtler için saygın bir yeri olan sayın Ahmet Türk'ü yumruklayarak adeta Kürt halkının yüzünün ortasına vurarak Kürtleri aşağılamak istemektedir.

Bu saldırı hepimize yapılmış bir saldırıdır, İmralı'da Öcalan uygulanan yok etme politikası yaşamamın her alanına taşırılarak Kürtlerin onuru ve iradesi ayaklar altına alınmak istenmektedir.

Kürt halkı bu yumruğun acısını sahiplerine fatura etmesini bilecek güce, iradeye, kararlılığa, cesarete ve kadrolara sahiptir.

ANF NEWS AGENCY

Moderatör tarafında düzenlendi:
bece habersiz değildir..
eş-başkan demirtaş açıkladı.., sayın sakık o kişiyi görmüş ve uyarmış.. burada emniyet "zaafı" var.. davanın samsuna alınması da manidardır..

metin göktepe olayı biliniyor.. dolaştırmadık mahkeme bırakmadılar..
bunları yapanlar ergenekoncu idi...
ya bunlar neci..:mad:

bu tarz "olaylar"la ne mesaj verilmek isteniyor..??!!
bilemem!! ama alacakları yanıt bellidir..

karşılarında bir halk ve bir çizgi var..

R

Rêber Amed

Ahmet türk kürt halkı için bir simgedir.Kürt halkındaki yeri çok ayrıdır.

14 nisan operasyonlarının yıldönümünün ve 13 nisan KCK ateşkesinin geldiği bu günlerde bu saldırı bilerek özellikle akp hükümeti tarafından yapılmış yaptırılmıştır ! Akp bu ülkede hükümet olduğu müddetçe kürt sorununun çözümü mümkün değildir.Kürt sorunun çözümü önündeki en büyük engel şu anki koşullarda akp hükümetidir !

bu saldırı güney kurdıstan işgali öncesi kurdıstanda ve türkiyede provakasyon yaratmaya yönelik bir saldırıdır.

Kürt halkı örgütlüdür güçlüdür bu tarz saldırılara yönelik cevabını verir.kesinlikle bu saldırı cevapsız kalmamalı..kalmayacaktır...en sert biçimde bu saldırıya cevap verilmelidir.

Devlet mesajını açıkca veriyor.Gazi davasını trabzon gibi bir yerde yaptırdı ve bile bile insanları linç ettirmeye gönderdi,uğur kaymaz davası gene eskişehir gibi bir yerde yapıldı aynı olaylar yaşandı.bu kez samsunda devlet bilinçli olarak bunun zeminini hazırlamış ve kürtlerin en hassas olduğu bir şekilde direk kürt halkının gönlünde yer etmiş çok sevilen saygın bir kişilk olan ahmet türk şahsında tüm kürt halkına açıkca meydan okumakta ben senin liderini böyle yumruklarım demekte.....

o yumruk atan eller eğerki kırılmaz,kürt halkı örgütlü gücü bu saldırının cevabını vermezse bu saldırılar misliyle artacaktır...

Tüm kürt halkı önümüzdeki günlerde yaşanacak kapsamlı güney kurdıstan işgali ve bu tarz saldırılara karşı hazır olmalı gereken cevapları verebilmelidir...

13 nisan ateşkesi yarın itibariyle birinci yılını dolduracak..kürt özgürlük hareketi üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdi ve getiriyor.fakat akp hükümeti kürt açılımı adı altında açıkca hareketi ve bir halkı tasviye amaçlı planlar yapmakta, sivil faşistlerini kürt liderlerini siyasetçilerini linç etmeye gönderiyor,bir halkın gururu şerefi ve onuruyla bu kadar oynuyor ayaklar altına alıyor iken kürt özgürlük hareketininde sonsuza kadar ateşkes ilan etmesini kimse beklememeli....

Son düzenleme:
bal kışandın..
ev komploya hatiye seré Ahmet TÜRK ne havaniyak fermiye dıbe ku hemu mirovén jı ber xwe fedi dıkı rabın ser piya u bı zordari şermeze bıkın...

dikkat ...
Ahmet TÜRK e yapılan saldırı kişisel değil bir komplodur.insanlığından utanan tüm halkları protestoya davet ediyorum.ve şiddetle kınıyorum.

13.04
kurdaxan

.... kimin için olursa olasun forumda.. küfürlü yazılar yazamazsınız...............

Osman Baydemir Bu saldırı yediden yetmişe Kürt halkının onurlu duruşuna yönelik bir saldırıdır. Devlet yetkililerine sesleniyorum. E ne oldu? Neyi çözdünüz? Bu yöntemle mi çözeceksiniz? Şeyh Sait'ten, Seyit Rıza'ya, Mazlum Doğan'a, Ahmet Türk'e bu halk zulme ve baskıya boyun eğmedi ve boyun eğmeyecek. Eğer bu halk bu saldırılardan ür...kseydi 17 bin canımızı faili meçhul cinayetlere kurban verirken boyun eğerdi. Köylerimiz cayır cayır yakılırken boyun eğerdik.

Bi xwedê, bi xwedê em serî danênin!
(Yemin ederiz ki boyun eğmeyeceğiz!)

Türkiye ortalamasına baktığımızda, delilerin oranı yüksektir. Bu ülkede deliler çok ama bu deliler sadece Samsun'da yoktur. Diyarbakır'ın ve Hakkâri'nin de delileri vardır. Bir deli bir kuyuya bir taş atar kırk akıllı çıkaramaz. Kürt sorunun çözümünü delilere havale etmeyin. Bu sorun siyasetçilerin işidir.

Halkımdan özür dileyerek söylüyorum ki;
Hiçbir alçak, hiçbir ******** halkımın onuruyla oynayamaz. Halkımın kararlı duruşu bu provokasyonları ortadan kaldıracaktır. Gerekirse yaramıza tuz basarız ama metaneti elden bırakmayız. Bu yolda hiçbir Kürt evladı ölmeyecektir. Yolumuz barış ve demokrasi yoludur.

bizim delilerle delilikle işimiz yoktur osman baydemir.7 den 70 e örgütlü olan bir kürt halkı vardır.örgütlü gücü vardır.yarattığı muazzam güç vardır.istersek anında samsunda eylem koyar o itin(itlerede hakaret olur) doğduğu yaşadığı nefes aldığı yeri başına geçirir 7 sülalesiinden hesabını sorarız bunun

Örgütlü bir şekilde aklıselim bir biçimde 7 den 70 e kürt halkı bu saldırının hesabını soracak kimsenin kuşkusu olmasın.

bu olay münferit bir olay değil organize bir olaydır.Bu namussuzun haysiyetsizin poliste verdiği ifade dahil düzmcedir.Bu ifadenin bile polisler tarafından hazırlandığı aşikardır.kafası basan herkes bu ifadenin bir bilirkişi tarafından ortaya konudğunu anlar.dediği laflara bakın; ahmet türke bdp ye terör örgütünün basın sözcüsü diyor....bu *****te bunu düşenebilecek bu cümleyi kurabilecek beyin yoktur.sırrı sakıkın lafına sinirlenmiş buda gene belli bir merkez tarafından cezanın hafifletilmesi ve üstünün örtülmesi münferit bir olay gibi gösterilmesi için tezgahlanmış önceden hazırlanmış bir savunmadır !

sizin karşınızda çocuk yok.30 yıldır bu halkın evlatlarının sizden çektiği yeter artık.analarımızı abilerimizi öldürdünüz haince.kardeşlerimizi yerlerde sürüklediniz.uğur kaymaz ceylan önkol gibi kardeşlerimizi katletdiniz....artık maskeniz düştü.kürdistan halkı sizin yüzünüzü çok net görüyor....o krili kanlı ellerinizi o namussuz aklınızdan geçenleri daha siz düşünmeden biliyor....

şimdi artık hesap sorma zamanıdır.gün geliyor.onurlu yurtsever kürt halkının sizi kan emicileri faşistleri kurdıstandan def etme zamanı geliyor.....artık kürt halkının dayanacak katlanacak sabrı kalmadı...bu sefer yanlış hesap yaptınız...haklıyız kazanacağız !!!artık kurdıstanda ve türkiyede yeni dönem başlıyor....

Onurumuz şerefimiz olmadan yaşamaktansa bir özgürlük savaşcısı olarak ölmeyi yeğleriz...biz yaşamı uğruna ölebilecek kadar seviyoruz...bakalım siz ne kadar seviyorsunuz?eli kanlı faşistleriniz beyinsiz akılsız mahlukatlarınız sizi bizim elimizden kurtarabilecekmi göreceğiz !!!!

Son düzenleme:
Sayın Ahmet Türk'ün maruz kaldığı saldırıyı ,bir Kürt olarak öncelikle nefretle kınıyor,saldırganı ve onun ardındaki faşist ırkçı alçakları onurlu Kürt halkının adaletine havale ediyorum.

Sayın Türk ne sıradan bir siyasetçi ,nede politik bir figürdür.O özgürlük mücadelesinin barışa, kardeşliğe özgür halkların demokratik birliğine dönen yüzüdür.Bu yüze yapılan haince alçakça saldırı aynı zamanda onun şahsında Kürt halkının dolaysıyla ortadoğunun ezilen sömürülen tüm halklarınadır.Kanayan yüz Ahmet Türk'ün yüzü değildir.Kanayan yüz ,Kürt halkının yüzüdür.Ortadoğu halklarının yüzüdür.

Faşizmin yeşerdiği topraklar tarih boyunca inasnlığın utancı olan topraklardır.Bu utanç ne yazıktır ki bu topraklardada 90 yıldır haysiyetsizce ,onursuzca, alçakça yaşanmakta jön türklükle başlayıp ittihat terakkiyle ekilen tohumlar darbelerle, sivil faşist saldırılarla ,gladyolarla örgütlü ve bir o kadarda pervasızca günümüze kadar süregelmiş sunni bir ırk olan beyaz türklüğün adeta canavarlaşan ruhu olmuştur.Bu ruh bu gün Türkiye coğrafyasında sokak serserilerinin,katillerin,psikopatların,ulusal inkarcı alçakların birleştiği ,başta Kürt halkı olmak üzre devrimci demokrat Türkiye aydınlarının kıskaca alınarak imhasına endekslenmiş ruhtur.

Bunu yok etmenin,tarihin o kahredici adaletine teslim etmenin tek yolu özgürlüğe ve kardeşliğe giden yolun Kürt halkının özgürlüğünü artık hiçbir kayıt ve şart altına almadan kendi kurtuluşunuda onun kurtuluşunda görmenin yoludur.Türkiye demokrasi güçlerinin parçalı ,zayıf hali bu alçakların kulandığı en önemli zaaftır.Bu zaaftan kurtulmak amerikayı yeniden keşfetmek değildir.Bu zaaftan kurtulmak ideolojik örgütsel tüm kaygılarını bir tarafa bırakıp,Kürt ulusuyla omuz omuza çarpışmak,savaşmaktır.

Bir musibet ,bin nasihattan iyidir umarım herkes,her kesim bundan payına düşeni almıştır!

Saygılarımla..

Son düzenleme:
bizim delilerle delilikle işimiz yoktur osman baydemir.7 den 70 e örgütlü olan bir kürt halkı vardır.örgütlü gücü vardır.yarattığı muazzam güç vardır.istersek anında samsunda eylem koyar o itin(itlerede hakaret olur) doğduğu yaşadığı nefes aldığı yeri başına geçirir 7 sülalesiinden hesabını sorarız bunun

Örgütlü bir şekilde aklıselim bir biçimde 7 den 70 e kürt halkı bu saldırının hesabını soracak kimsenin kuşkusu olmasın.

bu olay münferit bir olay değil organize bir olaydır.Bu namussuzun haysiyetsizin poliste verdiği ifade dahil düzmcedir.Bu ifadenin bile polisler tarafından hazırlandığı aşikardır.kafası basan herkes bu ifadenin bir bilirkişi tarafından ortaya konudğunu anlar.dediği laflara bakın; ahmet türke bdp ye terör örgütünün basın sözcüsü diyor....bu *****te bunu düşenebilecek bu cümleyi kurabilecek beyin yoktur.sırrı sakıkın lafına sinirlenmiş buda gene belli bir merkez tarafından cezanın hafifletilmesi ve üstünün örtülmesi münferit bir olay gibi gösterilmesi için tezgahlanmış önceden hazırlanmış bir savunmadır !

sizin karşınızda çocuk yok.30 yıldır bu halkın evlatlarının sizden çektiği yeter artık.analarımızı abilerimizi öldürdünüz haince.kardeşlerimizi yerlerde sürüklediniz.uğur kaymaz ceylan önkol gibi kardeşlerimizi katletdiniz....artık maskeniz düştü.kürdistan halkı sizin yüzünüzü çok net görüyor....o krili kanlı ellerinizi o namussuz aklınızdan geçenleri daha siz düşünmeden biliyor....

......lütfen normal boyutta olsun......... kurdıstandan def etme zamanı geliyor.....artık kürt halkının dayanacak katlanacak sabrı kalmadı...bu sefer yanlış hesap yaptınız...haklıyız kazanacağız !!!artık kurdıstanda ve türkiyede yeni dönem başlıyor....

Onurumuz şerefimiz olmadan yaşamaktansa bir özgürlük savaşcısı olarak ölmeyi yeğleriz...biz yaşamı uğruna ölebilecek kadar seviyoruz...bakalım siz ne kadar seviyorsunuz?.........bizim elimizden kurtarabilecekmi göreceğiz !!!!

Hepimizi mi öldüreceksin ?

Maral;
Ciwan arkadaş kabalaştırdığın hatlara elbette yanıt verecektir,ama durup duruken bu neyin nesi ?
Orda hedeflenen kesim çok açıktır."FAŞİSTLER"
Bundan kendine, yada kendinize pay çıkarmak ne kadar anlamlıdır?

Maral;
Ciwan arkadaş kabalaştırdığın hatlara elbette yanıt verecektir,ama durup duruken bu neyin nesi ?
Orda hedeflenen kesim çok açıktır."FAŞİSTLER"
Bundan kendine, yada kendinize pay çıkarmak ne kadar anlamlıdır?

Mamoste, Kürtlerin haklı savaşını desteklediğimi biliyorsunuz.Beni az çok tanıyorsunuz da...
Arkadaşın yazısında hedeflenen kesim sadece faşistler değil, tüm Türk halkı.
Cümlelerin arasına serpiştirdiği nefretini bilgisayar başından bile hissedebiliyorum...
Yarın bir gün, olağan savaş - ve olması gereken de - gerçekleştiğinde bu arkadaşın aynı Haçlı Seferlerine çıkar bir tavırla [kabalığımı bağışlayın] "kelle avına" çıkmayacağı ne malum.
Ne hissettiğimi kelimelere dökemiyorum fakat hiç bir Kürt arkadaşım hevalim bu şekilde cümleleri kurmaz...
Çok yanlış...
Umarım derdimi anlatabiliyorumdur...

türklerle kardeşce yaşamayı redediyorum.halkların kardeşliğinden yana değilim.hele ezen bir ulus ile bu olması imkansız hayal gibi.sadece arkadaş olabiliriz..kardeşlik çok farklı bir boyutdur..burda sayfalarca yaşasın türk kürt halklarının kardeşliği teması üzerine yazılabilir yazarımda.ama harbiyeti gerçekliği yoktur.benım nihai hedefim türk kürt halklarının kardeşliğini yaratmak değil mücadelem bunun için değil.bu ancak sonraki adımdır.nihai amacım amacımız faşistleri t.c yi kurdıstandan def etmek.halkıma yapılan alçakca saldırılara karşı kendimizi savunmaktır....verdiğimiz onbinlerce şehide bağlılığımdır..kimse kimseyle kardeş olmak zorunda değil !

ben ordaki sizden faşistleri ve arkasındaki güçleri kastettim.üzerinize niye alınıyorsunuzki?yarası olan gocunur bu kadar öfkeminizde mazur görün bi zhamet...bu inceliği devrimciliği gösterin....süregelen küçük burjuva yaşamınızda ufakta olsa bu öfkeye bir yer açın ve haklılığını anlamaya çalışın.....küçük burjuva ve kumda oyunlar oynuyan yapmacık türk solu karakteristik özelliklerndende bıktık....!

türklerle kardeşce yaşamayı redediyorum.halkların kardeşliğinden yana değilim.hele ezen bir ulus ile bu olması imkansız hayal gibi.sadece arkadaş olabiliriz..kardeşlik çok farklı bir boyutdur..burda sayfalarca yaşasın türk kürt halklarının kardeşliği teması üzerine yazılabilir yazarımda.ama harbiyeti gerçekliği yoktur.benım nihai hedefim türk kürt halklarının kardeşliğini yaratmak değil mücadelem bunun için değil.bu ancak sonraki adımdır.nihai amacım amacımız faşistleri t.c yi kurdıstandan def etmek.halkıma yapılan alçakca saldırılara karşı kendimizi savunmaktır....verdiğimiz onbinlerce şehide bağlılığımdır..kimse kimseyle kardeş olmak zorunda değil !

ben ordaki sizden faşistleri ve arkasındaki güçleri kastettim.üzerinize niye alınıyorsunuzki?yarası olan gocunur bu kadar öfkeminizde mazur görün bi zhamet...bu inceliği devrimciliği gösterin....süregelen küçük burjuva yaşamınızda ufakta olsa bu öfkeye bir yer açın ve haklılığını anlamaya çalışın.....küçük burjuva ve kumda oyunlar oynuyan yapmacık türk solu karakteristik özelliklerndende bıktık....!

O kadar eminim ki sizi çok iyi tanıyorum.Kesinlikle tanıdık birisiniz. Keşke gerçek kimliğinizi açıklasanız da benim gibi küçük bir burjuvayı(!) yormasanız! Bu cümleleri sadece tanıdığım tek birisi kurabilir...

Ben küçük burjuva değil, proleterim. Eğer gerçekten ben düşündüğümde haklı olmasaydım, siz şahsıma sefilce hakaret ederek düşmezdiniz.

Kardeşlik!

Kardeşlik...O kadar değerli bir kavramdır ki...Siz ister kabul edin ister etmeyin...Türk Halkı ve Kürt Halkı birbirlerini seviyor...Egemenler ve ayakçılarından bahsetmiyorum...Türk milleti demiyorum...Halkı diyorum....
Siz şimdi reddedin...Ama unutmayın yazdığınız, yaptığınız her şey tarihe kocaman birer not olarak düşülüyor...
Gün olur devran döner, keser döner sap döner...
Kürtler hakkı olanı aldıktan sonra, halklar "kardeşçe" yaşayacak...Size de uzaktan bakmak düşecek...

Ayrıca ben Türk değil Zaza'yım...Türk Solunun şımarıklıklarından bıktık gibi boş cümleleri başkasına saklayın.

Selametle...

Not. Konunun seyrini biraz dağıttığım için kusuruma bakmayın forum halkı.

şu bir ben sizin sandığınız insan değilim.her kim sanıyorsanız.sizi tanımam etmem.etiketi vurmayın hemen.

diğeri zaza olabilirsniz.ki ben zazayım demek bile abestir zazalarda kürtdür.zazaca(dımıli) kürtçenin bir lehçesidir.ben zazyım demek devletin politkasına alet olmaktır.ortak payda kürtlüktür.ondan sizi asimile olmuş ve yurtseverlikle alakası olmayan bir kürt olarak ele alıyorum...fazlaca dillendirdiğiniz kardeşlik kelimesinide kendinize saklayın.içini boşaltmayın...ve sanırım gene ulusal bilincinin farkına varamayan bir kürt arkadaşımızsınız.zira bu olaya bu kadar sakin yaklaşabilmeniz bunun göstergesidir....

diğer bir nokta birazdan başka sizin her kime benzettiyseniz yazıları bakımından o kişiler çok fazla artık.sizin gerçeklikten koptuğunuzun göstergesidir bu.ve kurdıstandaki gerçeklikten kopuşunuzun ispatıdır dedikleriniz....mücadeleden yurtseverlikten ilginizi olmadığının kanıtıdır bu..

alta bana benzer söylemleri aktaracağım...bakın bir kürt gençliği ne kadar öfkeli.....okuyun biraz.....

partinin eylemsizligi, guclu oldugu halde gucsuzmus izlenimi vermesi, ve hala tc'nin barisa yanasabilecegi dusuncesini tasimasi ve gencleri dizginlemeye yonelik aciklamalari halki buyuk bir guvensizlik ve eskisi gibi arkasinda koruyucu bir guc olmadigi izlenimine sokuyor. buda dusman cephesinin elini guclendirerek dusmana moral kaynagi oluyor. kirgizistanda bir kac yuzbinlik ve hatta cogu yerde onar bin kisilik pretosto gostericileri nasilda hukumeti devirip halk devrimi yapabiliyorda; milyonlarca insani sokaga dokebilen, ozgurlugu icin canini vermeye hazir olan kurtler bisey yapamiyor, ciliz kaliyor, en atesli ve gunlerce suren catismalarin oldugu anda ve kitlenin her yere, her sokaga dokuldugu her yeri kusattigi anlardada yoneticilerimiz sanki haksiz olan taraf bizmisiz gibi kitleyi ve gencligi frenliyerek kazandigimiz cepheleri bile bize terk ettiriyorlar ve hic bir sey yapamiyoruz. mazlum milletimizden bir cok gencimiz resmen polis ve asker kursunuyla sokak ortasinda katlediliyorlar. ve olen gencler olduguyle kaliyor. partidende sadece ciliz bi sekilde olenlerin kurdistan devrim sehitleri oldugu aciklamasi geliyor ve zamanla unutuluyor, ates dustugu yeri yakiyor. olen olduguyle kaliyor. artik yeter. bunca yoneticimiz tutuklanmis, kurdistanin tasi topragi, dagi ovasi, heryeri tekrardan isgal altina alinmis, asker ve polis dipcikleriyle inim inim inletilen halkimizin cigliklari daglari delerken, iskencehanelerde ve hapishanelerde gencecik fidanlarimiz tecavuzlerden gecirilirken artik her tarafada yeter demenin zamanidir. ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR.
PARTi artik resmen aciklamalidir, ya ulusal seferberlik ilan edecek ve bagimsizliga kadar savasacagiz, simdiye kadar 2 milyonmu olduk bi 2 milyon daha olecegiz ya zafere ulasacagiz yada teslim olacagiz. ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRR. artik daha fazla ORTADA KALINAMAZ. BAGIRIYORUM. duyun sesimi. TC'NiN barisa yanasacagi yok. .... bize kardes olmaz. ya teslim olacagiz yada ulusal seferberlik halinde savasarak kanimizla ozgurlesecegiz. yan kurdistan yan neman.

HERKES DUYSUN ARTIK YETER.

alıntıdır

Son düzenleme:
Slav hevalno ne diyecegimi bilemiyorum belki hakli olarak görünebiliriz fakat yeryüzünde bize huzur yok, hic kimseye sirtimizi dayayamayiz iki yüzlü bir yeryüzünde yasarken bize ölüm reva görülüyor. Edî Bes degilmi acaba? daha nereye kadar barisin israrcisi olacagiz? Bizler savasla neler yapabilecegimizi gösterirken düsmana, barisin zorlugunu ne kadar biliyorduk?Bir zamanlar ülkemiz vardi bagimsizdik neden bagimsizlik icin barisin bu topraklarda kalicilasmasi icin savasmiyoruz...

Yarin öbür gün unutulur gider takmayin kafaniza bir baska gün köse basinda vuruluruz kimin umurundaki? zaten normal degilmi bize reva görülen ölüm?

Gever hâlâ ayaktayken, ilk kursun topraklarinda bence bir kez daha düsünülmeli. Kendimden utaniyorum

alıntıdır

Son düzenleme: