hortis katılımcı hakkında

Üzgünüm sayın editör6, beni "banlamak" zorunda kalacaksınız. Çünkü tarzım değişmeyecek. Bu benim tarzım ve üslubum. Bunu hakediyorsunuz ve bu yüzden size karşı böylesi bir üslubu ve tarzı esas almış durumdayım. Biraz efendice ve biraz dürüstçe gelindiğinde ben de tarzımı değiştiriyor ve çok daha ciddi bir yaklaşıma dönüyorum. Bunun örneklerini ben bu forumdan gösterebilirim.

Sizin kim olduğunuzu elbette biliyorum. Öbür karekterinizin adını verebilirim. Belki uygun görmezsiniz diye vermiyorum. Ama şunu söyleyeyim: siz de öteki karekteriniz gibi, bana karşı dürüst olmayan bir yaklaşım içindesiniz. Taraflı bir yöneticisiniz. Size saygılı davranıyorum ancak saygı duymakta giderek daha çok çaba harcamam gerekiyor.

Baksanıza ne demişsiniz ve benim ne kadar çok çaba harcamam gerekecek şimdi size saygı duymaya devam edebilmem için:

bu forumda size çok saldırı vardır. sert yaklaşılmaktadır. bunun nedenleri de siziin düşünceleriniz ve ifade etme tarzınızdandır.

Demek ki benim davranışlarından dolayı değil, düşüncelerimden dolayı bana saldırılıyor! Düşüncelerimi ifade etme tarzı, düşünce sahibinin kendi bileceği iştir. Hakaret, küfür ve saygısızlık olmadığı sürece tarza karışılamaz. Bu durumda siz açıkça bana düşüncelerimden dolayı saldırıldığını itiraf ve ikrar etmiş oluyorsunuz.

Ve siz bir yöneticisiniz!!!..

Beni bir süreliğine yasaklarsanız değil, temelli yasaklarsanız tadınız tuzunuz kaçar.

Ayıbı farketmemek de ayrı bir ayıptır.

hortis mahlaslı katılımcı süresiz banlanacaktır.
1- forum formatı ve ilkelerini uyarılara karşın çiğnemekte ısrar etmektedir.
bu forumda özgürlük hareketi ve kürt halk özgürlük mücadelesi hakkında itham-alay-hakaret ifade eden yada ima eden cümleler kullanılamaz, düşünce belirtilemez ve bu zeminlerde tartışma yürütülemez.
hortis mahlaslı katılımcı bunu sürekli işletmiş ve uyarılara karşında,
2- forum yapısına karşı saygısız ifadelerde bulunmuştur.
enternasyonalforum formatı-ilkeleri ve işleyişi olarak eleştiriye açıktır. değişmesi için öneriye açıktır. ama alaycı cümlelere açık değildir. hortis mahlaslı katılımcı alay etmektedir.
3- forum katılımlarında belirtilmiş ilkeler dikkate alınması koşulu ile bilgi aktarma, bilgilenme amaçlı tartışmalar dğerlidir. burada konu korunur. katılımcıların kendi aralarındaki tartışma tarzı ve üslubuna çağrı gelmedikçe müdahil olunmaz. bunun dışında katılım sürecinde tartışmalarda, bu işleyiş dışında konu ile alay ederim, dalga geçerim, eğlenirim, katılımcılarla konu dışı uğraşırım, forumla dalga geçerim gibi yönelimlere müdahale edilir.
hortis mahlaslı katılımcı bu tarzını defalarca belirtmiştir. gerekçeleri kendine yönelimlerdir. kendine olan yönelimler temelindeki şikayet ve eleştirileri dikkate alınır. ama bunu yapmadan her katılımcıyı "döverim" forumu da "döverim" dalgamı geçerim mantığını işletiyor.

Benden rahatsızsanız beni üyelikten atabilirsiniz. Buna engel olamam. Ama bu ayıp da size ömür boyu yeter. Ondan sonra bir ömür boyu iflah olmazsınız. Hayatınızın bütün tadı tuzu kaçar. Demedi demeyin.
bu sözlerini ciddiye alıyoruz ve de merak ediyoruz. hortis olmadan forum ne olacak.

genelde banlamadan önce son olarak savunma yapması için olanak tanırız. ama bu sayfadaki alıntıda görüldüğü gibi,
Üzgünüm sayın editör6, beni "banlamak" zorunda kalacaksınız. Çünkü tarzım değişmeyecek. Bu benim tarzım ve üslubum. Bunu hakediyorsunuz ve bu yüzden size karşı böylesi bir üslubu ve tarzı esas almış durumdayım. demektedir. bu yüzden bu yazının asılması ile birlikte süresiz banlanacaktır.

D

denizheval

Hortis'in banlanmasına üzülmüştüm. Her ne kadar aynı fikirde olmasamda aynı ortamda bulunmaktan rahatsızlık duymayacağım ve tüm fikirlerini onaylamasamda okuyup anlamaya çalıştığım bir kişiydi. Sorunun bu şekilde bir nevi çözülmüş olması sevindirici. Merhaba Alevliyıldız.