merhaba sayın yoneticelerim biliyorum sitenize yeni kayıt oldugum için henuz bana guvenmiş ve beni tanımıs degilsiniz ama bana bir şans verirseniz kendimi kanıtlarım forum sitelerinde cok calısdım oyuzden forum bilgim ust duzeydir isterseniz size ozel mesajla calısdıgım siteleri ve gorevlerimi atarım ben henuz diger siyasi bolumleri ustlenecek kadar gelişdigimi dusunmuyorum siyaset konusunda fakat programlar gibi diger bilgisayar ile ilgili bolumleri ustlene bilirim ve bu sekilde yoldaslarımızı bilgi sahibi yapabilirim.Eger alınmazsam da sorun yok cunku biliyorum siteye yeni geldim.Saygılar
beni de sınıf mücadeleleri ve sosyalizm bölümüne atayın -tabuları yıkacaksan önce en büyük yanlışlığın oldu yerden başlayacaksın.heralde sınıf kısmı da en büyük hataların yanlışların olduğu kısım.içünkü modernite ile birlikte biz solcular sınıf kavramının kökenine inmekte başaramadık.tarihi bir kısmından ele aldık özgür eşitlikçi yaşamı tarihsel önemini boş verdik ona ilkel dedik.İlk önce ilkel tanımından kurtulmalı hakikatimize ulaşmalıyız.hakikatimiz sınıfsız hiyerarşisiz özgür toplumdur.